• Varmistamme voimalasi keskeytymättömän energiantuotannon

    Varmistamme voimalasi keskeytymättömän energiantuotannon

  • Kokemuksella tuulivoimaloiden suunnittelusta sähköntuotantoon

    Kokemuksella tuulivoimaloiden suunnittelusta sähköntuotantoon

  • Missä vain, joka päivä, 24/7

    Missä vain, joka päivä, 24/7

Läheistä yhteistyötä Haminan Energian kanssa

WiCo haminan energia 300300
Haminan Energia oli Wind Controllerin historian ensimmäinen asiakas. Haminan Energian liiketoimintajohtaja Heikki Lappalainen kertoo, että vuonna 2012 tuulivoima-ala oli vaikeuksissa WinWindin konkurssin vuoksi ja alan toimijat tarvitsivat tuulivoimaloiden ympärivuorokautista valvontaa, operointia sekä muita asiantuntijapalveluita. Jari Valle vastasi asiakkaiden huutoon ja perusti WiCon.
 
”Wind Controllerin asiantuntemus ja ammattitaito tuulivoima-asioissa, etenkin WinWind-voimaloiden osalta, oli ylivertaista, joten yhteistyö oli luontevaa", Lappalainen kertoo. 
Hänen mukaansa WiCo on kasvanut yrityksenä ja ammattilaisena vuosi vuodelta ja asiantuntemusta löytyy nykyään myös muista voimalatyypeistä.
 
WiCon ja Haminan Energian yhteistyö on tällä hetkellä tiivistä ja se sisältää tuulivoiman operointi- ja valvontapalveluita sekä kunnonvalvontaan liittyviä palveluita. WiCo on asiantuntijana Haminan Energialle myös monissa tuulivoimaloiden ongelma- ja vikatilanteissa.
 
”Ajamme ylös ja vauhtiin tällä hetkellä yhteistyötä, jossa Haminan Energia tarjoaa WiColle kunnossapito- ja asentajaresursseja Hyundai-voimaloihin. Yhteistyö jatkuu siis tiivinä myös tulevaisuudessa”, Lappalainen toteaa.
 
”Wind Controller on helposti lähestyttävä, joustava, kehittyvä ja sanojensa mittainen kumppani. Mitä on sovittu, se tehdään.”
 
Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama paikallinen ja perinteikäs energiayhtiö, joka toimii edelläkävijänä uusiutuvan energian ja energiakaasujen saralla. Yhtiö panostaa erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Haminan Energia tuottaa myös monipuolisia huolto- ja kunnossapitopalveluja ammattitaitoisen henkilökunnan voimin.