• Missä vain, joka päivä, 24/7

  Missä vain, joka päivä, 24/7

 • Kokemuksella voimaloiden suunnittelusta sähköntuotantoon

  Kokemuksella voimaloiden suunnittelusta sähköntuotantoon

 • Varmistamme voimalasi keskeytymättömän energiantuotannon

  Varmistamme voimalasi keskeytymättömän energiantuotannon

Uusiutuvan energian palvelut

Wind Controller tuottaa teknisiä asiantuntijapalveluita uusiutuvalle energialle.

Tarjoamme palveluita energian tuottajille voimaloiden ja sähköasemien valvontaan. Tarjoamme asiantuntijapalveluita tuulipuistojen kehittäjille ja turbiinien valmistajille sekä kattavia turvallisuuskoulutuksia. Palvelutarjontamme kattaa modernin energiantuotannon kaikki vaiheet laitoksen suunnittelusta voimaloiden huoltoon. 

Tarjoamme palveluita energiantuottajille, tuulipuistojen kehittäjille ja turbiinien valmistajille. Ammattitaitoisilla valvomoinsinööreillämme ja teknisillä asiantuntijoillamme on pitkä kokemus tuulivoimaloiden suunnittelusta, valmistuksesta ja huollosta. Henkilöstömme on toiminut vuodesta 2001 tuulivoima-alalla ja kartuttamamme kokemuksen ansiosta ymmärrämme hyvin alan vaatimukset ja asiakkaidemme tarpeet.

Kaikki uusiutuvan energian palvelut samasta osoitteesta

Verkostomme avulla voimme tarjota kaikki tarvittavat palvelut asiakkaillemme joustavasti yhdellä sopimuksella, laadukkaasti ja taloudellisesti.

Tavoitteenamme on maksimoida asiakkaidemme energiantuotanto koko voimalan elinkaaren ajan. Pidämme huolen, että toimintamme on jatkuvasti parasta laatua.

Laajan verkostomme avulla voimme tarjota kilpailukykyisen hintatason sekä todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Wind Controllerin tavoite on minimoida huoltokustannukset ja maksimoida tuulipuistojen energiantuotanto.

Olemme edelläkävijä ja johtava tuulivoima-alan asiantuntijapalveluiden tarjoaja, sekä joustava ja luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

 • Valvomo
  8760 Control

  Hallitse sijoitustasi 8760 tuntia vuodessa

  valvontapalvelumme sisältää tuulivoimaloiden ja sähköasemien valvonnan, SCADA-hallinnan ja raportointipalvelun. Insinööritiimimme tekee töitä kellon ympäri 365 päivää vuodessa valvoen tuulivoimaloita ja varmistaen voimaloiden energiatuotannon. Valvomopalvelullamme saat kaiken irti voimalastasi, oli kyseessä tuuli-, aurinko tai vesivoimala tai sähköasema.

  Lue lisää

 • Asiantuntijapalvelut
  Technical Control

  Laajat tarkastuspalvelut

  Technical Control -asiantuntijapalvelumme koostuu voimalatarkastuksista ja turbiinien, sähköasemien sekä sähköverkon sähkötöiden käytönjohtopalveluista. Lisäksi toimitamme räätälöityjä kunnonvalvontapalveluita ja tuulivoimaohjelmistojen kehitystä.

  Lue lisää

 • Koulutuspalvelut
  Safety Control

  GWO-sertifioitudut kurssit ja turvalaitetarkastukset

  Kattavat GWO Basic Safety Training -koulutukset sisältäen kaikki onshore-moduulit: Working at Heights, First Aid, Fire Awareness ja Manual Handling. Lisäksi koulutustarjontaamme kuuluu myös SFS6002 Sähkötyöturvallisuuskurssi. Koulutuskeskuksemme sijaitsee Oulussa.

  Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva kaavake, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme. Muista täyttää kaikki tähdellä (*) merkityt kohdat.