• Siivet
 • Siivet

  Siipien kunnossapitoa suunnittelusta tuotantoon

SIIVET

Huolehdimme tuulivoimalan siipien kunnosta tehtaalta tuotantoon. Anna meidän tarkastaa, suunnitella ja järjestää sijoituksesi turvallisuus ja laatu vuosien kokemuksella.

Siivet ovat tuulivoimalan kriittisin osa monessa suhteessa. Siiven rikkoutuminen aiheuttaa tuotannon keskeytyksen lisäksi myös vakavan turvallisuusuhan. Siipien säännöllisillä tarkistuksilla riskiä voidaan pienentää merkittävästi. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus tuulivoimalan siivistä aina suunnittelupöydältä tuotantokäyttöön asti. Valikoimiimme kuuluvat siipien tarkistukset joko tehtaalla, työmaalla tai tuotannon aikana. Perinteisten köysitarkastusten lisäksi voimme hoitaa tarkastuksen myös dronella.

Siipien tarkastuspalvelulla vähennetään riskejä

Siipien tehdastarkastukset, vastaanottotarkastukset työmaalla sekä muut siipitarkastukset kuuluvat tarkastustarjontaamme. Tehdastarkastusten tarkoitus on varmistaa, että toimitettavat siivet täyttävät laatuvaatimukset. Yksityiskohtainen vastaanottotarkastus työmaalla on tehokas tapa varmistaa, että asennettavat siivet eivät sisällä mahdollisia kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita. Näin vähennetään käytön aikana etenevien vaurioiden riskiä ja niihin liittyviä korjauskustannuksia.

Kokeneet siipiammattilaisemme analysoivat tulokset ja laativat korjaussuunnitelmat. Tekniset ammattilaisemme varmistavat, että sijoituksesi vastaa turvallisuus- ja laatuvaatimuksia.

Tarkastusten lisäksi tarjoamme siipien korjausprojektien johtopalvelua, jossa varsinaisen korjaustyön tekee ammattitaitoinen valtuuttamamme kolmas osapuoli. Itse teemme suunnitelmat ja aikataulut, valvomme korjaustöitä ja vastaamme koko korjausprojektin dokumentoinnista varmistaaksemme, että korjaustyöt tehdään kustannustehokkaasti siellä - ja vain siellä – missä korjausta tarvitaan.

 • Tehdas- ja vastaanottotarkastukset siipien laadun varmistajana

  Tehdas- ja vastaanottotarkastukset siipien laadun varmistajana

  Siipien tehdastarkastukset ja vastaanottotarkastukset työmaalla sekä muut siipitarkastukset kuuluvat Blade Control -palveluun. Tehdastarkastusten tarkoitus on varmistaa, että toimitettavat siivet täyttävät laatumääräykset. Yksityiskohtainen vastaanottotarkastus työmaalla on tehokas tapa varmistaa, että asennettavat siivet eivät sisällä mahdollisia kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita. Näin vähennetään käytön aikana syntyvien murtumien riskiä ja tähän liittyviä korjauskustannuksia.

  Tehdastarkastukset
  Siipien vastaanottotarkastukset

 • Tarkastukset multikopterilla

  Tarkastukset multikopterilla

  Kokeneet siipiammattilaisemme analysoivat tulokset ja laativat korjaussuunnitelmat. Anna meidän tarkastaa, suunnitella ja järjestää sijoituksesi turvallisuus ja laatu. Tekniset ammattilaisemme varmistavat, että sijoituksesi vastaa turvallisuus- ja laatumääräyksiä.

  Siipien tarkastus multikopterilla

 • Siipien tarkastus köysien avulla

  Siipien tarkastus köysien avulla

  Jos tarkastuslöydökset tarvitsevat lähempää tarkastelua, köysiteknikkomme tekevät tarkastuksen lähemmin.

  Siipien tarkastus köysien avulla

 • Siipien korjausten ohjaaminen

  Siipien korjausten ohjaaminen

  Tarkastusten lisäksi tarjoamme siipien korjaustöiden ohjausta, jossa varsinaisen korjaustyön tekee ammattitaitoinen kolmas osapuoli. Me teemme suunnitelmat ja aikataulut, valvomme korjaustöitä ja vastaamme koko korjausprojektin raportoinnista. Tämä varmistaa, että korjaustyöt tehdään kustannustehokkaasti siellä - ja vain siellä - missä tarvitaan.

  Siipien korjaustyön ohjaaminen