• Koulutuspalvelut
  • Koulutuspalvelut

    Turvallisuuskoulutukset asiakkaan tarpeiden mukaan

Koulutuspalvelut

Tarjoamme korkeanpaikantyöskentelyyn suunnattuja turvallisuuskoulutuksia niin tuulivoimaloissa kuin muillakin korkeilla paikoilla työskenteleville.

Korkeanpaikantyöskentelyssä turvallisuus on ensisijaisen tärkeää.

Ajan tasalla oleva turvallisuuskoulutus on erittäin tärkeä työskenneltäessä vaikeissa olosuhteissa. Sertifioitu koulutusjärjestelmämme varmistaa koulutustemme korkean laadun kaikissa tilanteissa. 

Järjestämme erilaisia työturvallisuuskoulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutuspalveluumme kuuluvat myös turvalaitetarkastukset, tuulivoimaloiden hissien huollot sekä henkilökohtaisten suojainten lakisääteiset tarkastukset.

Vakiokoulutustemme lisäksi järjestämme pyynnöstä erikoiskoulutuksia. Aiheina voi olla esimerkiksi tuulivoimalan navasta pelastautuminen tai tekninen koulutus jostain muusta aihealueesta. 

Etkö löytänyt haluamaasi tai tarvitsemaasi koulutusta vakiosisällöstämme? Kerro meille ajatuksesi niin räätälöimme koulutuksen juuri sinua ja organisaatiotasi varten.

Yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva kaavake, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme. Muista täyttää kaikki tähdellä (*) merkityt kohdat.