• SFS6002-koulutukset
  • SFS6002-koulutukset

    SFS6002-standardin mukainen koulutus erityisesti tuulivoima-alan tarpeisiin

SFS6002-koulutukset

Olemme Wind Controllerilla räätälöineet SFS6002-standardin mukaisen sähköalan koulutuksen erityisesti tuulivoima-alan tarpeet huomioiden.

SFS6002 on pakollinen sähkötyöturvallisuuskoulutus kaikille Suomessa sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan lukien työnjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät henkilöt. SFS 6002-standardi asettaa vaatimukset turvalliseen sähkölaitteistojen käyttöön ja niiden läheisyydessä työskentelyyn. Nämä vaatimukset koskevat kaikkea käyttöä, asennusta ja kunnossapitoa.

SFS6002-koulutuksen tulee vastata niitä tehtäviä joissa koulutettavat henkilöt toimivat. Koulutus on yleinen sähkötyöturvallisuutta koskeva koulutus ja se sisältää asiaa muun muassa sähkön aiheuttamista vaaroista, tapaturmista ja työturvallisuudesta, mutta olemme huomioineet koulutuksessa erityisesti tuulivoima-alan tarpeet. SFS6002-koulutus on uusittava viiden vuoden välein. Koulutuksia järjestetään asiakkaan tarpeiden mukaan missä vaan.

Yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva kaavake, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme. Muista täyttää kaikki tähdellä (*) merkityt kohdat.