• SCADA
  • SCADA

    SCADA-järjestelmä seuraa ja hallinnoi voimalaasi kellon ympäri

SCADA

Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden optimoida voimaloiden ja sähköasemien toiminta käyttämällä kehittämäämme SCADA-järjestelmää seurantaan ja hallintaan. 

Olemme kehittäneet SCADA-järjestelmän voimaloiden ja sähköasemien seurantaan, oli kyseessä sitten tuuli-, aurinko- tai vesivoima. SCADAn avulla asiakas voi seurata laitteidensa toimintaa joustavasti missä tahansa, laitteiden valmistajasta riippumatta. 

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti, ja näin pystymme tarjoamaan palveluita asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Valvomohenkilöstömme tarjoaa ympärivuorokautisen tuen järjestelmän käytölle ja tarvittaessa toimittaa raportin nopeallakin aikataululla. Raportointipalvelumme voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakkaalla on portaalin kautta pääsy tuotantotietoihin mistä tahansa.

SCADA pienentää käyttökustannuksia

SCADA mahdollistaa tulevien laiterikkojen havaitsemisen, madaltaa korjauskustannuksia, parantaa saatavuutta ja tehostaa huoltoa. Järjestelmä ennustaa voimaloiden käyttäytymistä keräämänsä datan perusteella ja hälyttää virhetilanteissa asiantuntijamme tarkistamaan tilanteen.

Seurannalla ja hallinnalla tavoitteemme on varmistaa tehokas energiantuotanto voimaloissa, asemien suorituskyvyn optimointi, elinkaaren kulujen pienentäminen, laiterikkojen välittäminen, tietojen kerääminen asemien toimintakyvyn tarkemmaksi ennustamiseksi.

Tarvittaessa voimme toimittaa asiakkaalle pelkän SCADA-näkyvyyden ilman operointia, jolloin tuotamme rinnakkaispalveluna pelkän raportoinnin ja asiakkaan toiveiden mukaisen seurannan.

Yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva kaavake, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme. Muista täyttää kaikki tähdellä (*) merkityt kohdat.