• Kokemuksella tuulivoimaloiden suunnittelusta sähköntuotantoon

  Kokemuksella tuulivoimaloiden suunnittelusta sähköntuotantoon

 • Missä vain, joka päivä, 24/7

  Missä vain, joka päivä, 24/7

 • Varmistamme voimalasi keskeytymättömän energiantuotannon

  Varmistamme voimalasi keskeytymättömän energiantuotannon

Wind Controller

 • Yritys

  Yritys

  Wind Controller on tuottanut teknisiä asiantuntijapalveluja Pohjois-Euroopan tuulivoimateollisuudelle vuodesta 2012. Tarjoamme palveluja energiantuottajille, tuulipuistojen kehittäjille ja turbiinien valmistajille. Ammattitaitoisilla operaattoreillamme ja teknisillä asiantuntijoillamme on pitkä kokemus tuulivoimaloiden suunnittelusta, valmistuksesta ja huollosta. Kokemuksen ansiosta ymmärrämme hyvin alan vaatimukset ja asiakkaidemme tarpeet.

  Laajan verkostomme avulla voimme tarjota kilpailukykyisen hintatason ja todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Wind Controllerin tavoite on minimoida huoltokustannukset ja maksimoida tuulipuistojen energian tuotanto. Näin tuomme asiakkaillemme enemmän tuottoa tuulipuiston koko elinkaaren ajan. Varmistaaksemme tämän toimintamme on jatkuvasti parasta laatua.

  Wind Controller - AAA-luokitus
  Wind Controller - Menestyjä 2016
 • Henkilökunta

  Henkilökunta

  Wind Controllerin työtekijät ovat tarkkaan valittuja. Henkilökunta koostuu huipputason asiantuntijoista tekniikan alalta. Henkilökuntamme on pääsääntöisesti sähkö-, kone- ja energiatekniikan insinöörejä. Heidät on valittu, ei pelkästään heidän taitojensa takia, vaan myös heidän kokemuksensa ja tuulivoimaa kohtaan tuntemansa intohimon vuoksi. Wind Controllerilla me arvostamme henkilökunnan osaamista. Ylläpidämme ja kehitämme ammattitaitoa tarjoamalla henkilökunnalle erilaisia koulutusmahdollisuuksia sekä panostamalla urakehitykseen.

  Enemmistöllä Wind Controllerin tiimistä on monen vuoden kokemus tuulivoimaloiden suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistuksesta sekä ylläpidosta. Tekninen henkilökuntamme osaa vastata kaikkiin haasteisiin koko tuulivoimalan elinkaaren ajan. Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan näin ammattitaitoisen tiimin asiakkaidemme tueksi heidän jokapäiväisessä kuten myös pitkän tähtäimen toiminnassa.

Johtokunta

Jari Valle

Jari Valle

Chairman of The Board
+358 40 354 5002
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kari Koivikko

Kari Koivikko

Managing Director
+358 400 162 040
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ville Koskela

Ville Koskela

Business Development Director
+358 40 845 7488
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Rami Kyllönen

Rami Kyllönen

Development Engineer
+358 40 669 3732
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva kaavake, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme. Muista täyttää kaikki tähdellä (*) merkityt kohdat.

Palvelut energiateollisuudelle

Tuotamme teknisiä asiantuntijapalveluita tuulivoima-alalle Pohjois-Euroopassa. Tarjoamme valvontapalveluja energiantuottajille sähköasemien ja sähkövoimaloiden valvontaan tuotannon tehokkuuden ja jatkuvan toiminnan varmistamiseksi sekä vaurioiden ehkäisemiseksi.
Tämän lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita tuulipuistojen kehittäjille ja turbiinien valmistajille sekä kattavia turvallisuuskoulutuksia ja -tarkastuksia.

Lue lisää

Tutustu turvallisuuskursseihin

Koulutustarjontaamme kuuluu kattava GWO Basic Safety Training -turvallisuuskoulutus. Tämän lisäksi järjestämme muun muassa Sähkötyöturvallisuuskursseja, Työturvallisuuskorttikoulutuksia sekä muita turvallisuuskoulutuksia asiakkaidemme toiveiden mukaan. Koulutuskeskuksemme sijaitsee Oulussa.

Lue lisää