Kesätyöpaikkaa vailla? Tule valvomotyöntekijäksi!

Haemme nyt kesätyöntekijää valvomotyötehtäviin. Olethan alasta kiinnostunut sähköinen insinööriopiskelija, jolla on selkeä halu oppia uutta ja kehittää sekä syventää omaa osaamistasi jatkuvasti.

Oulussa sijaitseva valvomomme seuraa asiakkaidemme kohteita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Valvomoinsinöörinä työskentelet osana huipputiimiä ja tarkkailet tuulivoimaloiden, aurinkovoimaloiden ja sähköasemien toimintaa. Hoidat niin kohteisiin liittyviä suunnittelemattomia kuin suunniteltujakin toimenpiteitä, sekä koordinoit ja valvot niiden suorittamista. Viestit aktiivisesti asiakkaiden, työkavereiden ja muiden sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksikin.

Työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla toukokuussa. Tarkempi aloitusajankohta on soviteltavissa yhteen opiskelujesi kanssa. Perehdytysjakson jälkeen pääset mukaan normaaliin vuorokiertoon, joka on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. Toivomme, että kesän jälkeen voisit jatkaa opiskelujesi ohessa palveluksessamme ja tarpeen mukaan tuurailla valvomon henkilöstöä.

Odotamme sinulta

• Meneillään olevia korkeakouluopintoja sähköalalta

• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

• Paineensietokykyä, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

• Valmiutta keskeytymättömään kolmivuorotyöskentelyyn

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, niin suullistakuin kirjallista. Ruotsin taito katsotaan eduksi.

• Aikaisempi koulutus tai työkokemus energia-ja/tai sähköalalta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi joustavasti jo opintojesi aikana. Mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet sekä koko henkilöstölle tarjottavat työsuhde-edut mahdollistavat sinulle miellyttävän työympäristön. Olemme pystyneet tarjoamaan myös useille palveluksessamme toimineille opiskelijoille mahdollisuuden niin opinnäytetyön toteuttamiseen kuin työllistymiseenkin heti opintojen jälkeen.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen careers@windcontroller.fi.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävään valittavalta edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valvomopäällikkö Janne Kiiskilä, janne.kiiskila@windcontroller.fi, +358102876020