Suhtaudutko tuulivoimaan intohimoisesti? Olisitko sinä tulevaisuudessa osa asiantuntevaa työporukkaamme? 

8760 Control Center

Haemme nyt Oulun toimistollemme uutta osaajaa valvomotyötehtäviin. Lisäksi osallistut valvomotoimintojemme kehittämiseen sekä tukitoimintoihin organisaatiomme sisällä. 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti tuulivoimaloiden sekä niiden sähkönjakelun valvonnasta.  Hoidat niihin liittyviä suunniteltuja ja suunnittelemattomia toimenpiteitä sekä ongelmien selvittämistä, suorittamista ja koordinointia. Työhön kuuluu aktiivinen viestintä asiakkaiden, kollegoiden ja muiden sidosryhmien kanssa reaaliaikaisesti tavanomaisten kommunikointikanavoiden kautta sekä tapahtumien raportointi.

Edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä halukkuutta vuorotyöhön. Tehtävässä vaaditaan myös paineensietokykyä ja priorisointitaitoa sillä välillä akuutteja asioita ja yhteydenottoja kilahtelee useammasta tuutista. 

Olethan lisäksi sähköinsinööri, sähköinsinööriksi opiskeleva tai muun alan insinööri sähköalan peruskoulutuksella varustettuna. Sähkönjakeluverkkojen ja niiden valvonnan tuntemus luetaan eduksi. 

Jos kolmivuorotyö uusiutuvan energian kasvuyrityksessä kiinnostaa, laita hakemus osoitteeseen careers@windcontroller.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valvomopäällikkö Matti Pitkänen +358 102 8760 07