Uusiutuvan energia-alan näköalapaikka odottaa. Haemme asiantuntijoita tuulivoiman ja sähköverkkojen valvontaan huippupaikoille.

Wind Controller on Suomen johtava tuulivoiman etävalvoja ja liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti.  Tukeaksemme kasvuamme etsimme sopivia asiantuntijoita osaksi ammattitaitoista ja asiantuntevaa joukkoamme.

Valvomme tuulivoimaloiden lisäksi myös tuulipuistojen sähköverkkoja ympäri vuorokauden. Valvonnassamme on tällä hetkellä tuotantokapasiteettia yli 500 MW edestä ja tulevaisuudessa sitä on tulossa satoja megawatteja lisää.

Sinulla tulisi olla yli 5 vuoden kokemus jostain seuraavista:

  • Tuulivoimalat
  • Sähköverkkojen ylläpito ja valvonta
  • Sähköasema-automaatio, tunnet yleisimmät laitteet ja niihin liittyvät ohjelmistot
  • Valvontajärjestelmien kehittäminen ja ylläpito (esim. ABB MicroScada)
  • Tietoliikenneratkaisut ja laitteet
  • Energiamarkkinat- ja järjestelmät

Ei ole väliä asutko Oulussa, Helsingissä, Porvoossa, Kotkassa, Mikkelissä, Kuopiossa, Rovaniemellä, Porissa, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa tai Jyväskylässä, sillä työtä voi tehdä pääsääntöisesti etänä.

Osaathan sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle huippupaikan uusiutuvan energian alalla. Pääset seuraamaan kasvavan yrityksen tarinaa ja osallistumaan ekologiseen sähköntuotantoon omalla työpanoksellasi. Tämä työtehtävä on täydellinen sekoitus vapautta ja vastuuta. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja pääsetkin tekemään töitä hyvässä asiantuntijoiden porukassa, jossa innostus alaa kohtaan on huipussaan!

Wind Controller Oy on tarjonnut teknisiä palveluita Pohjois-Euroopan uusiutuvan energian tuottajille vuodesta 2012 lähtien. Tarjoamme palveluita energiantuottajille, tuulipuistojen kehittäjille ja turbiinivalmistajille. Tavoitteemme on maksimoida kunkin tuulipuiston energiatuotanto kustannustehokkaasti ja tarjota asiakkaillemme alan laadukkainta palvelua.

Lisätietoja yrityksestä ja paikoista antavat toimitusjohtaja Kari Koivikko: 0400162040 sekä kehitysjohtaja Kimmo Kaappola: 0405378661

Hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kera voit lähettää 31.8.2020 mennessä osoitteeseen careers@windcontroller.fi